اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
وزیر کشور با اشاره به ناترازی انرژی در کشور از مردم خواست با مصرف بهینه اجازه دهیم این انرژی برای آیندگان هم بماند چرا که انرژی های فسیلی زمان زیادی طول می کشد تا تشکیل شود.
وی یکی از رموز بقای انقلاب اسلامی را تشکیل سازمان بسیج عنوان کرد و افزود: بسیجیان در همه صحنه ها حضور دارند و پشتوانه ارزشمندی برای امنیت کشور هستند.زمانی که صدام به ایران حمله کرد بیان کرد که گشتی در ایران می زنیم و ظرف دو هفته خوزستان را تصرف می کنیم و طبق محاسبات خودش درست پیش می رفت چرا که در کشور دچار مشکلاتی بودیم و آمادگی لازم را برای دفاع از کشور نداشتیم.
مومنی با بیان اینکه انسجام ملی در دفاع مقدس سبب پیروزی ایران اسلامی شد، تصریح کرد: همه ایران جبهه بود و یک همبستگی ملی داشتیم و حتی یک وجب از خاک ایران به تصرف دشمن درنیامد لذا وفاق و همبستگی ملی یکی از مولفه ای قدرت ملی است و توصیه به همه مدیران داریم از همه ظرفیت ها استفاده کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه شعار وفاق ملی صرفاً یک شعار نیست که رئیس جمهور در ایام تبلیغات بیان کرد . وفاق و همبستگی ملی بستری برای هم افزایی پیشرفت و توسعه در کشور است که هم کارکرد داخلی و هم کارکرد خارجی دارد؛ وقتی این وفاق در عمل شکل بگیرد و از همه ظرفیت ها از هرنگاه و جنسیت و قومیت و مذهب و گرایش استفاده شود کمک کننده کشور خواهد شد و قطعاً سبب پیشرفت خواهد شد. از سوی دیگر این وفاق در خارج از مرزها هم سبب خنثی شدن تهدیدات دشمن می شود.
مومنی با تقدیر از زحمات سه ساله محسن افشارچی گفت: یاد و خاطره شهید رئیسی و زحمت کشان دولت سیزدهم تشکر می کنم. دولت چهاردهم که وارد فعالیت شد، استاندار زنجان با همان انگیزه قبلی فعالیت کرد و اصلا از خدمت رسانی به مردم ناامید نشد.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار دولت چهاردهم و آقای پزشکیان افزود: در جلسه امروز شاهد یک وفاق ملی هستیم؛ نباید مردم این استان دچار مشکلات اقتصادی باشند و پیام مردم این استان را به دولت منتقل خواهم کرد و تلاش می کنیم به این دیار کمک کنیم تا مردم زنجان به آنچه که شایسته آن هستند برسند؛ هرگز به جایگاهی که شایسته مردمان ایران است نرسیده ایم و این وعده را می دهیم تا بتوانیم با همراهی هم، به جایگاه والا نزدیک تر شوند.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور در دوران انتخابات دیدگاه ها و شعارهایی را مطرح کرد که از مهم ترین آنها وفاق و همبستگی ملی بود و معتقد بود ایران متعلق به همه ایرانیان با هر نوع مذهب و قومیت است و پیشرفت و توسعه بدون استفاده از همه ظرفیت ها، دیدگاه ها، اقوام و مذاهب قابل تحقق نیست، افزود: در وزارت کشور ما عهد بسته ایم به این رویکرد کمک کنیم، چرا که معتقدیم پاسداری از رأی مردم تنها در صندوق ها خلاصه نمی شود. البته این موضوع مهمی است که همان رأی که مردم می دهند از صندوق بیرون بیاید که خوشبختانه از اول انقلاب تا کنون همین گونه بوده است؛ اما پس از آن نیز باید تلاش کنیم همان شعارها و رویکردهایی را که مردم به آن اعتماد کرده و رأی دادند، دنبال کنیم و از نگاه های شخصی فاصله بگیریم.
وزیر کشور گفت: بر همین اساس برای انتخاب استانداران شاخص هایی را تعیین کردیم و کارگروهی متشکل از معتمدین و مجربین ایجاد شد تا شاخص ها را با افراد تطبیق دهند. ملاک اصلی ما در این شاخص ها، شایستگی و کارآمدی بود و تأکید شد هرکس از هر قومیت، مذهب و نگاه سیاسی بر اساس این شاخص ها انتخاب شود، باید در فهرست بیاید. این میثاق ما با همکارانمان در وزارت کشور بود و خوشبختانه بر همین میثاق ماندیم. سه استاندار سیستان و بلوچستان، کردستان و خوزستان بر اساس شایستگی انتخاب شدند و در خصوص سایر استانداران هم به همین شکل است.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخاب استاندار زنجان تصریح کرد: طبیعی بود برای انتخاب استاندار این دیار دقت بیشتری صورت بگیرد که در بین گزینه های زیادی که مطرح شد با بررسی ها و مشاوره ها به دکتر صادقی رسیدیم؛ استاندار جدید دارای تحصیلات متناسب و تجربیات بسیار خوبی بود و از بین گزینه ها به آقای ایشان رسیدم؛ ایشان از فرزندان این خطه هستند و دنبال آزمون و خطا نبودیم؛ ایشان در مسئولیت های قبلی کارنامه قابل قبولی داشت و در این استان خدمت کرده و در چند استان دیگر مسئولیت داشتند بنابراین تجربه لازم برای اداره استان را دارد.
وزیر کشور تأکید کرد: جایگاه استانداری جایگاه آزمون و خطا نیست و باید فردی انتخاب شود که عملکرد و کارنامه قابل دفاعی داشته باشد. وی در چند استان در قامت معاونت سیاسی و امنیتی و در دولت دوازدهم هم به عنوان بازرسی ویژه نهاد ریاست جمهوری و ... فعالیت کرده است و از سابقه خوبی برخوردار است؛ محسن صادقی فرزند زنجان است و تا دیپلم هم در این شهر تحصیل کردند. وی مسئولیت های مختلفی در سال های گذشته در اقصی نقاط کشور داشتند و خوشبختانه کارنامه قابل قبولی هم دارند. جایگاه استانداری جایگاه آزمون و خطا نیست و باید فردی انتخاب شود که عملکرد و کارنامه قابل دفاعی داشته باشد. وی در چند استان در قامت معاونت سیاسی و امنیتی و در دولت دوازدهم هم به عنوان بازرسی ویژه نهاد ریاست جمهوری و ... فعالیت کرده است و از سابقه خوبی برخوردار است.
مومنی با بیان اینکه لازم بود مسئولی برای این استان انتخاب شود که ضمن احراز شرایط، توسعه محور باشد، ادامه داد: بنابراین بر اساس شاخص های تعیین شده استاندار جدید به هیئت دولت معرفی و برنامه های خود را با تسلط کامل در دولت ارائه داد؛ تشریح خوبی از چالش های زنجان داشتند و تسلط خوبی به استان داشتند و برنامه های تحولی خود را ارائه کردند که مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفت و با اجماع رأی کابینه به عنوان استاندار انتخاب شد.
وزیر کشور با آرزوی توفیق برای استاندار جدید تأکید کرد: رئیس جمهور به ایشان برای تحول اساسی در زنجان تاکیدات بسیاری داشتند و از اعضای هیئت دولت خواستند پشتیبان استاندار باشند و ان شاالله با همدلی، وفاق و همبستگی که در این استان وجود دارد و همراهی بخش های خصوصی و دولتی، نمایندگان و فعالان اقتصادی با استفاده از ظرفیت های موجود، استان زنجان به جایگاه شایسته خود خواهد رسید.
مومنی با اشاره به ناترازی انرژی در کشور گفت: وزرای نفت و نیرو توضیحات لازم را ارائه داده اند، اما این نکته را باید تاکید کنم که نباید هرگونه که خواستیم مصرف انرژی داشته باشیم و اول هم باید از خودمان در دولت شروع کنیم؛ صرفه جویی باید اولویت دستگاه های دولتی باشد لذا باید دمای محیط به پایین ترین حد ممکن کاهش یابد و وقتی مردم این را می بینید قطعا اثرگذار خواهد بود.
وزیر کشور از مردم خواست با مصرف بهینه اجازه دهیم این انرژی برای آیندگان هم بماند چرا که انرژی های فسیلی زمان زیادی طول می کشد تا تشکیل شود لذا باید صرفه جویی در اولویت قرار گیرد تا از این ناترازی عبور کنیم و مربوط به امروز هم نیست و از دهه گذشته با این مشکل مواجه بوده ایم لذا خواهش داریم مردم دولتمردان را همراهی کنند تا از این برهه عبور کنیم.
انتهای پیا م/
{{name}}
{{content}}